Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

Το έγκλημα της «αλλαγής / διόρθωσης φύλου» στα παιδιά.



 Στο βίντεο που ακολουθεί θα διαπιστώσετε τα καταστροφικά αποτελέσματα της συναισθηματολογίας (αγαπολογίας) και της συνθηματολογίας που κυριαρχούν στην νεοταξική υποκουλτούρα. Τη βλέπουμε καθημερινά στα ΜΜΕ, στα ‘προοδευτικά’ νομοσχέδια, στις ‘επιστημονικές’ εκθέσεις των ‘προοδευτικών’ ‘ειδικών’. Όντως, μία ανάγνωση των αιτιολογήσεων των διαφόρων ενοτήτων της ‘θεματικής εβδομάδος’ στην ιστοσελίδα του ΙΕΠ είναι ένα καλό παράδειγμα. 
Η αγαπολογία και η συνθηματολογία σε συνδυασμό με ένα περιβάλλον το οποίο βομβαρδίζει καθημερινώς τον άνθρωπο να βλέπει το σώμα του ως αντικείμενο λατρείας και ηδονής, και ειδικά τους νέους στους οποίους διογκώνει αυτήν την αρρωστημένη αντίληψη ως καταλυτικό παράγοντα της προσωπικότητάς τους εις βάρος της πνευματικής τους ανάπτυξης, εις βάρος της ίδιας της παιδικότητάς τους, την ώρα που δεν έχουν ακόμη αντιληφθεί πλήρως το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ δηλαδή το βιολογικό τους φύλο, έχουν φέρει την κοινωνία μας σε ένα σκοτεινό αδιέξοδο.
Δεν είναι καθόλου υπερβολή να πούμε αυτό που έχουμε πει πολλές φορές, ότι η νέα τάξη διαφθείρει τους νέους μπροστά στα μάτια μας. Δεν έχει τίποτε άλλο να προτάξει η νέα τάξη για αυτόν τον
σκοπό παρά μία ηλίθια συνθηματολογία κρυμμένη πίσω από επιστημονικοφανείς ακατανόητους νεολογισμούς και μία γλοιώδη συναισθηματολογία η οποία κατά βάθος απευθύνεται στον σύγχρονο άνθρωπο που έχει μάθει ούτως η άλλως να δικαιολογεί σε καθημερινή βάση τις πράξεις του και να αποποιείται των ευθυνών του χαϊδεύοντας συνέχεια τον εαυτούλη του. Δεν χρειάζεται λοιπόν να πείσει η αγαπολογία, κάλλιστα πηγαίνει και εναντίον της επιστήμης, διότι βρίσκει έδαφος μέσα στον σύγχρονο διεφθαρμένο άνθρωπο που έχει μάθει να κανακεύει τις αμαρτίες του. Η αγαπολογία των ημερών μας συνεπώς είναι κατά βάθος μία καθαρά εγωιστική συμπεριφορά η οποία πηγάζει στην πραγματικότητα από την ανθρώπινη αλαζονεία και αποστασία.
Τι γίνεται λοιπόν όταν ‘το σχέδιο’ δεν ‘κάτσει’; Τι γίνεται όταν ένα παιδί ‘νομίζει’ ότι δεν είναι αγόρι αλλά κορίτσι και κάνει (με την προτροπή της ‘μάνας’ του και των ‘ειδικών’) ορμονοθεραπεία σε πολύ μικρή ηλικία και μετά αλλάζει γνώμη; Αυτό το παιδί τώρα θα μπει στο σφαγείο μιας ασιατικής χώρας για να αφαιρέσει τα στήθη που του έβαλαν στο σώμα του οι φαντασιώσεις της ‘προοδευτικής’ ‘μάνας’ του και η μειοψηφούσα υποκουλτούρα της νέας τάξης με τους πλούσιους χορηγούς. ΟΥΔΕΙΣ ΟΜΩΣ ΦΕΡΕΙ ΕΥΘΥΝΗ, ή μάλλον ‘φέρουν ευθύνη’ οι ‘ειδικοί’ που είναι άφαντοι στο βίντεο.

Ο ‘προοδευτικός’ ‘δημοσιογράφος’, πρότυπο των δημοσιοκάφρων της αγαπολογίστικης νεοταξικής ατζέντας, και η ‘μάνα’, όπως θα δείτε και στο βίντεο, επανέρχονται στην ίδια συναισθηματολογία για να δικαιολογήσουν τους εαυτούς τους αυτή τη φορά. Οι ανάλογοι επιστημονικοφανείς νεολογισμοί για αυτές τις περιπτώσεις δεν έχουν εφευρεθεί ακόμη για να μας τους ξεφουρνίσουν και αυτούς, ίσως και γι’ αυτόν τον λόγο δεν είδαμε και κάποιον από τους ‘ειδικούς’ που προέτρεψαν το παιδί να ‘διορθώσει’ το φύλο του στην εκπομπή. Μας λένε λοιπόν με τον τρόπο τους: ‘Μα εμείς από αγάπη σπρώξαμε το παιδί’, ‘μα εμείς από αγάπη νομίσαμε αυτό για το παιδί’, ‘μα εμείς από αγάπη πιστέψαμε τους ‘ειδικούς’, ‘από αγάπη έγιναν όλα’, ‘μα κοιτάξτε με πόση αγάπη και κατανόηση μιλάμε’, ‘κοιτάξτε πόσο ευαισθητούληδες είμαστε’. Λίγο ακόμα και θα μας πουν, ‘από αγάπη καταστρέψαμε το παιδί’.
Κάποια στιγμή να το ξέρουμε, ο Θεός θα στήσει δικαστήριο στην κοινωνία γι’ αυτό που συμβαίνει. ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ, διότι όχι μόνο συνηθίσαμε να αγαπάμε τις αμαρτίες μας αλλά με την συγκατάθεσή μας (η σιωπή μας, η αδιαφορία μας και η χλιαρότητά μας αυτό είναι) επιτρέπουμε σε μία θλιβερή μειοψηφία να σακατεύει και τις αθώες ψυχές των παιδιών μας.
Προσπερνώντας κάποιες εκφράσεις που ίσως θα μπορούσαν να αντικατασταθούν με κάποιες πιο ‘κόσμιες’ (αυτά μας μάραναν τώρα αλλά τέλος πάντων) αξίζει να παρακολουθήσετε ολόκληρο το βίντεο διότι αγγίζει πολλές πτυχές του ζητήματος που ήταν αδύνατο να αναφερθούν σε αυτό το σύντομο σχόλιο. 
Φαίη για το ΑΒΕΡΩΦ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου