Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

ΑΠΟΦΡΑΣ ΗΜΕΡΑ!

«ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΣΜΑΤΑ. ΠΑΙΧΝΙΔΙΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ


Λυκούργος Νάνης, ιατρός


Το νομοσχέδιο του αίσχους και της διαστροφής, το νομοθετικό τερατούργημα που ευτελίζει, απο-ιεροποιώντας την κατά τρόπο ελεεινό, την υψηλή έννοια της οικογένειας, το έκτρωμα που στραπατσάρει τον ευαίσθητο ψυχικό κόσμο των παιδιών και υπονομεύει την ομαλή ψυχοσωματική τους ανάπτυξη έγινε νόμος του κράτους, με τις επαίχυντες ψήφους 161 ανάξιων της αποστολής τους και ασυνείδητων «εθνοπατέρων», των οποίων τα ονόματα θα προφέρουν με αποτροπιασμό και αηδία στο μέλλον οι γενιές των παιδιών-θυμάτων της άφρονος και ολεθρίας επιλογής τους.

Η σημερινή «Βουλή των Ελλήνων» έχει μετατραπεί, από ηθικής πλευράς, σε παράρτημα της Ψυττάλειας. Σε νομοθετική χαβούζα. Εκπέμπει και αναδίδει συνεχώς ηθική δυσωδία. Οι αναθυμιάσεις μας έχουν πνίξει. Το ζήτημα έγκειται στην ακεραιότητα της λειτουργίας του ηθικού μας αισθητηρίου. Υπάρχουν συν-έλληνες, αλλοτριωμένοι ηθικά, εφοδιασμένοι με διεστραμμένα αξιολογικά κριτήρια, που «συνευδοκούσι τοις πράσσουσιν την ανομίαν». Με χαλασμένη όσφρηση. Που επικροτούν και επιχαίρουν. Σε αυτούς ποντάρουν οι αδίστακτοι πολιτικάντηδες και νομοθετούν τα όσα αισχρά νομοθετούν. Έστω και αν αποτελούν μειοψηφία. Οι φασίστες της «πολιτικής ορθότητας» έχουν αναγάγει κάποιες θλιβερές και περιθωριακές μειοψηφίες σε απόλυτο ρυθμιστή της βορβορώδους νομοθετικής παραγωγής τους.



Τα 161 ανθρωπάκια υπερψήφισαν το ά-νομο νομοσχέδιο πηγαίνοντας ενάντια στο Θεό, τη φύση, ενδεχομένως κάποιοι από αυτούς και στη συνείδησή τους. Ενάντια στην ηθική, την αληθινή έννοια της Οικογένειας, στις παραδόσεις του Έθνους. Επιβράβευσαν τους σοδομίτες παρέχοντάς τους το δικαίωμα να υιοθετούν αθώα και ανεύθυνα παιδιά. Είναι ένοχοι ιδιαζόντως ειδεχθούς πνευματικού εγκλήματος, το οποίο, φυσικά, δεν θα μείνει ατιμώρητο από το Θεό.

Ο πέλεκυς της Δικαιοσύνης Του θα επιπέσει επί των θρασειών κεφαλών τους. Μπορεί να καγχάζουν οταν ακούν ή διαβάζουν κάτι τέτοιο, όμως η ανήκουστη Ύβρις τους κάθε άλλο παρά θα μείνε ατιμώρητη.
«Θεός ου μυκτηρίζεται», κυρίες και κύριοι «εθνοπατέρες» της συμφοράς, της παρακμής, της αποσύνθεσης, της ισοπέδωσης και της διάλυσης.

«Άγε νυν οι ά-νο

μοι νομοθέται, κλαύσατε ολολύζοντες επί ταις ταλαιπωρίαις υμών ταις επερχομέναις. Αι βοαί των αθώων και ανευθύνων παίδων-θυμάτων υμών,εις τα ώτα Κυρίου Σαββαώθ εισεληλύθασιν». «Φοβερόν το εμπεσείν εις χείρας Θεού ζώντος»!

Υ.Γ. Περιμένουμε την αντίδραση του «χάρτινου επιτελάρχη», αρχιεπισκόπου Αθηνών και της περί αυτόν ΔΙΣ,για να θυμηθούμε και το μακαριστό μητροπολίτη Ελευθερουπόλεως Αμβρόσιο, που απέδωσε τον εύστοχο αυτόν χαρακτηρισμό, στον προκάτοχο και ομότροπο του νυν αρχιεπισκόπου, μακαριστό Σεραφείμ. Θα μιλήσει, άραγε, πάλι για «παιγνιδίσματα»; Τότε θα ξεσηκωθούν ακόμη και τα παιδιά και θα τα ακούσει και από αυτά…

***

«Σχόλιο» συντάκτριας …..

Δημοσιογράφος: Μακαριότατε για τη νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου;

Δυναμικός Αρχιεπίσκοπος: Όλα αυτά είναι παιχνιδίσματα. Παιχνιδίσματα είναι. Η Εκκλησία έχει τις δικές της τις θέσεις. Η πατρίδα μας έχει τις παραδόσεις, έχει την οικογένεια. Όλα τα άλλα είναι εφευρήματα για να σκορπάμε την ώρα μας και το χρόνο μας.

Αβέρωφ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου